Bouwkundig ontwerp-,
acquisitie- en conceptontwikkelingsbureau

Conceptontwikkeling

Artotech ontwikkelt innovatieve-, creatieve- en realistische concepten voor werken, wonen en recreatie. Wij spelen in op veranderende behoeften en houden langdurige ontwikkelingen in het oog. Als conceptontwikkelaar verbeteren en creëren we meerwaarde voor eigenaar en gebruiker. Het gaat om de werkelijke beleving, wat mensen echt beweegt of raakt.

Artotech is een onafhankelijke conceptontwikkelaar voor uw bedrijf in de vastgoed sector. Wij weten wat er speelt in de markt en werken exclusief. De verdere uitvoering van de concepten kan door projectontwikkelaars, vastgoedbedrijven of bouwondernemingen worden overgenomen, waarna invulling en afzet desgewenst door Artotech Bouwkundig Ontwerpbureau kan worden begeleid.

De projecten die wij voor u aanbrengen zijn ook onze projecten en wij voelen ons daarvoor moraal verantwoordelijk.

Voor u als vastgoedontwikkelaar, aannemer en belegger houdt Artotech feeling met alle spelers in de sector. Dat betekent dat de lijnen kort zijn met opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Artotech is een onafhankelijke conceptontwikkelaar voor uw bedrijf in de vastgoed sector. Wij weten wat er speelt in de markt en werken exclusief.Over Artotech Conceptontwikkeling

Artotech is opgericht in 2001 en is sinds de oprichting breed georiënteerd in het vastgoed en ruimtelijke ordening. Artotech heeft jarenlang ervaring op het gebied van vormgeving, conceptontwikkeling, acquisitie en vastgoedontwikkeling.

De ontwikkelfilosofie van Artotech is dan ook het onafhankelijk kunnen denken over oplossingen en het vermogen tot samenwerken. Naast inhoudelijke kennis zijn creativiteit, bezieling, innovatiekracht, kennis van de eindgebruiker en markt belangrijke eigenschappen voor een ontwikkelaar om de steeds nieuwe vraagstukken in een veranderende omgeving het hoofd te kunnen bieden. De eindgebruiker staat bij Artotech altijd centraal.


Opdrachtgevers Artotech

Projectontwikkelaars

Particulieren

Aannemers

Bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!