Bouwkundig ontwerp-,
acquisitie- en conceptontwikkelingsbureau

Acquisitie

Uitbesteden van uw acquisitie activiteiten.

Van de acquisitie van een geschikte bouwlocatie het onderzoeken van de markt ten behoeve van uw ontwikkelactiviteiten Artotech ontzorgt u in alle fases en streeft ernaar uw zakelijke doelstellingen te bereiken. Dat doen wij net zolang tot de gemeente de omgevingvergunning afgeeft en verder. Wij helpen u onder ander naar het zoeken van een geschikte bouwer. De projecten die wij voor u aanbrengen zijn ook onze projecten en wij voelen ons daarvoor moraal verantwoordelijk.

Voor u als vastgoedontwikkelaar, aannemer en belegger houdt Artotech feeling met alle spelers in de sector. Dat betekent dat de lijnen kort zijn met opdrachtgevers en andere belanghebbenden.

Artotech is een onafhankelijke acquisitie partner voor uw bedrijf in de vastgoed sector. Wij weten wat er speelt in de markt en werken exclusief.Over Artotech Acquisitie

Toen Artotech in 2001 werd opgericht lag onze focus voornamelijk op ontwikkeling, advies en management in de bouwsector. Door de jaren heen, hebben we nauw samengewerkt met diverse klanten om hun omzet te verhogen.

Vanuit deze samenwerkingsverbanden heeft Artotech zich meer en meer gespecialiseerd in een acquisitie firma die voor diverse opdrachtgevers nationaal- en internationaal nieuwe ontwikkel mogelijkheden zoekt.

Door onze snelle, flexibele, creatieve werkwijze zijn wij breed inzetbaar en kunnen snel inspringen en acteren op een moeilijke markt dat maakt ons samen sterk.

Wij focussen onze kracht op uw acquisitie en de daarbij horende kerntaken. Wij proberen anderen creatief te inspireren om samen te werken.

Vandaag de dag, blijven we zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor groei en steeds meer innovatieve manieren om klanten te helpen om hun doelen te bereiken.


Opdrachtgevers Artotech

Projectontwikkelaars

Particulieren

Aannemers

Bedrijven